top of page

PERSONLIG MANDALA

 

Få din egen Personliga Mandala

- en universell spegling av dig


Personlig Mandala kan användas på följande sätt:

  • I din personliga utveckling

  • I din kärleksrelation vid att få en par-mandala

  • Present vid födelsedagar och övergånger      (som bröllop, konfirmation, nyorientering mm)

  • Present till ett barn eller barnbarn

En Personlig Mandala kommer alltid med en

utförlig beskrivning av alla symbol

& förslag till fokus i livet

"En gåva till mina två älskade barnbarn, det blev också en gåva till föräldrarna. Otroligt vackra och personliga. Dessa tavlor kommer följa mina älsklingar hela livet. Den bästa present jag gett!"

Farmor, till sina barnbarn

"Det blev en sådan vacker stund vår första morgon som gifta. Vår relation vävd in i en vacker mandala. Det är en balanserad och harmonisk bild som verkligen fångade upp vår relation"

Brudpar

"Min väninna blev riktig glad och rört över att få så personlig en gåva. Fint att ge som väninna i ett långt vänskap"

Kvinna till sin väninna

"Den fångar delar av mig som jag inte själv har kunnat se och beskriva på ett liknande sätt. En ödmjuk tolkning av mitt innersta väsen och vägledning i livet"

Man, gåva till sig själv efter skilsmissa

Mandala är en andlig och rituell symbol, ordet är sanskrit som fritt översatt betyder ”cirkel” eller ”centrum”. Mandalan representerar helheten och kan ses som en karta eller andlig bild över "den universella ordning".
Mandalan visar på vårt förhållande till det oändliga, världen som sträcker sig både inom oss och långt utanför våra kroppar och sinnen.
Mandala är en struktur som är organiserad och förenad runt en kärna. Det ett cirkelformat avtryck med en mittpunkt - ett center som håller och visar på de oändliga cirkelmönster och andra symmetriska mönster som vi kan se överallt i naturen: i kärnan av kroppens celler, i den orörda utformningen av en snöflinga, solen, månen och jorden, samt i den cirkulära rytmen i årstider och även i andningen. Den visar även på cirklar av vänner, familj och gemenskap. Ett mikrokosmos i ett makrokosmos där allt återkommer i det lilla såväl som i det stora.

 

Vad är syftet med en personlig mandala?
Jag erbjuder mandala-skapandet för det har en meditativ effekt och är ett kraftfullt symbol som du kan använda för att blomstra, omfamna alla dina sidor och våga vara du ännu mer. Jag har själv använt mandalans budskap som redskap i personlig utveckling i många år.
Den personliga mandala jag ritar till dig kommer vara en reflektion av där du är, dina potential, livskraft och en universell kärlek som finns i naturen och i oss alla. Mandalan är vacker att titta på och dess symboler kommer påminna dig om lugn, klarhet och din inre styrka & visdom. Mandalan är full med symboler och olika nivå som på mystisk vis flätar in sig i varandra. 

Hur får du din egen mandala?
1) Du kontaktar mig och beställer din mandala - eller en mandala du vill ge som present


2) Du får via mejl några korta men djupa frågor, där du skickar svaren tillbaka till mig. Här kan du också komma med önskemål kring symboler och mandalaens utformning om du vill. Man jobbar lite olike med frågorna beroende på om mandalan är till dig själv, till en annan eller för er i en relation.


3) Jag skapar mandalan i en meditativ process vid hjälp av de svar jag fått samt min kunskap inom psykologi och andlighet. Mandalan "har sitt eget liv" och kommer fram vid hjälp av att vi båda lyssnar inåt och "tillåter" att den skapas. Du öppnar för skapandet genom svaren på de frågor du fått av mig och jag öppnar mig för mandalan med att lyssna noga till dina svar och skapa utifrån meditativ-kreativitet. Mandalan är i svart/vit och ritat på tjockt kvalitetspapper. Den är ritat på A3 papper. Den kan vara med eller utan ord beroende på önskemål.


4) Du hämtar din mandala eller jag skickar den till dig på posten. Tillsammans med mandalan får du några konkreta övningar och beskrivningar gjort specifikt till dig, samt en utförlig tolkning av alla symbolen. 

 

 

Vad kostar en Personlig Mandala?
Din mandala kostar 2450  sek (plus eventuell porto).

Här under kan du se lite olika exempel på Personliga Mandala; som supplement till mandalan får man även en djup beskrivning av allt man ser i cirkeln och förslag till fokus/meditationer/övningar. 

Exempel på personliga mandalan

Podcast om mandala & Jungs psykologi.
Intervju med Carmen Faunbäck börjar 7:20 

bottom of page